AnaSayfa / Genel / Kahve falında bisiklet görmek

Kahve falında bisiklet görmek

Kahve falında bisiklet görmek ekmeksiz kalacağına, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine, yüzünün güleceğine, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, sorunların daha rahat bir şekilde çözülerek başarıya ulaşılacağına, doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bisiklet gördüyseniz:

  • İş hayatınızda veya kariyerinizde geçmişe bağlı işler ya da görevler tekrar yüzünü gösterebilir.

Kahve falında mavi bisiklet sürmek projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine, ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine tabir olunur.

Kahve falında birini bisiklet sürerken görmek evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bisiklet kullanmak üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, kendini her konuda geliştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bisiklet kaçırmak sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, yeni işlere atılacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evin içinde bisiklet sürmek geçim derdi çekmeyeceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine işarettir.

Kahve falında bisikletle gitmek elinden gelen herşeyi yapacağına, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında bisikletle okula gitmek saygının hiç eksik olmayacağına, yaşayacağı ilk maddi sıkıntıda yapa yalnız kalacağına inanılır.

Kahve falında mavi bisiklete binmek deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, hayırlı ve uğurlu gelecek girişimlerde bulunacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir