AnaSayfa / Genel / Kahve falında bisikletin kırıldığını görmek

Kahve falında bisikletin kırıldığını görmek

Kahve falında bisikletin kırıldığını görmek özel hayatında mutlu olacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine, onunla birlikte uzun soluklu olacak bir aile hayatının ilk adımlarının atılacağına, kendisine hayırlı kapıların açılacağına, günahların affedilmesine, hatalardan tövbe etmeye, iyi geçineceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bisikletin kırıldığını gördüyseniz:

  • Umut kesip, değişik bağlantılara girerseniz pişman olursunuz.

Kahve falında bisikletin kırıldığını görmek elde bulunan imkânların artacağına, kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına alamet eder.

Kahve falında yarış bisikletine binmek isteklerini yerine getireceğine, falı kapatan kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine ve çekilen hastalıklardan Allah’ın izniyle kurtulacağına delalettir.

Kahve falında mavi bisiklete binmek adını kirleteceğine, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına işarettir.

Kahve falında bisikletli görmek daha sık bir araya geleceğine, birlikte kâh ağlayacağına, ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birini bisiklet sürerken görmek sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, hile ile mal elde etmeye işarettir.

Kahve falında ormanda bisiklete binmek başının belaya girmeyeceğine, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına delalettir.

Kahve falında bisikletle okula gitmek bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına, müjdeli haberler alınacağına alamet eder.

Kahve falında bisiklete binerken görmek keyfin bozulacağına, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir