AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırık altın görmek

Kahve falında kırık altın görmek

Kahve falında kırık altın görmek çok büyük sıkıntılar ile karşılaşsalar bile herhangi bir şekilde kötü bir duruma düşmeyeceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, gelir kaynaklarının yok olacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, zor bir duruma düşüleceğine ve yapılan hatalar yüzünden eldeki fırsatların kaçırılacağına, fal sahibinin gelecekte çok önemli bir işadamı olarak, zengin ve kıskanılan, saygın bir hayat yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırık altın gördüyseniz:

  • Aksine çevrenizdekilerin antipatisini kazanırsınız.

Kahve falında altın kırık yüzük görmek ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına delalettir.

Kahve falında kırık altın görmek sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, arabasını ve toprağının olacağına delalettir.

Kahve falında kırık altın yüzük görmek uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine ve yeni bir haneye kavuşulacağına, İslam inancına uygun şekilde yaşamak için işini değiştireceğine ve ailesine de inançlarını geliştirebilmeleri için sürekli yardımcı olacağına işarettir.

Kahve falında altın bileziği kırık görmek kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, çok hayırlı işlere girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kırık altın bilezik görmek her işten alnının akıyla çıkmaya, çok kötü durumlara düşeceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına yorulur.

Kahve falında kırık altın toplamak karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, düşmanların yenilgiye uğratılacağına tabir olunur.

Kahve falında altın kırık kolye görmek hane içinde de ayrılıkların söz konusu olacağına, geçirilen zor günlerin unutulacağına yorulur.

Kahve falında kırık altın kolye görmek malının, parasının ve makamının artacağına, kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, garanti olacak makama oturacağına, kariyer edineceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir