AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşınla ağlamak

Kahve falında arkadaşınla ağlamak

Kahve falında arkadaşınla ağlamak kişinin mutluluğuna gölge düşüp, sıkıntılı günler geçireceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına, yaşanan tartışmaların sona ereceğine, gittiği yolda büyük ve iş dünyasında ses getirecek projelere imza atacağına, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına ve maddi zorluklar yaşaması yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşınla ağlamak gördüyseniz:

  • İş hayatınızda yeni olanaklar veya fırsatlar yakalayabilirsiniz.

Kahve falında en yakın arkadaşının ağladığını görmek karşısına kendisine hayır, mutluluk, huzur getirecek birinin çıkacağına, barış ve sevgi içinde olacağına, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, güleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir arkadaşının ağladığını görmek hayırlı ve de uğurlu olacak girişimlerde bulunacağına, evden çıkıyorsa da haneden birinin evlenip gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yakın bir arkadaşının ağladığını görmek yanına kimseleri almadan yalnızca manevi hayatına yönelik iyileştirmeler yapacağına, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşa sarılıp ağlamak kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşlarına sarılıp ağlamak yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına ve maddi ve manevi olarak çok sıkıntıya düşeceğine işaret eder.

Kahve falında erkek arkadaşın ağladığını görmek pek çok kişinin size imrenerek bakacağına, tatsızlıkların ortadan kalkacağına, düşmanlıkların biteceğine delalettir.

Kahve falında arkadaşla ağlamak yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yakın arkadaşının ağladığını görmek işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, hastalıklarını yenmeyi başaracağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir