AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir arkadaşının ağladığını görmek

Kahve falında bir arkadaşının ağladığını görmek

Kahve falında bir arkadaşının ağladığını görmek huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, farklı hobiler ve alışkanlıklar gelişeceğine, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, mutluluğunu, huzurunu, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine, büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, kapanan kapıların açılacağına, üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir arkadaşının ağladığını gördüyseniz:

  • Yoksa bazı sorunlarla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında arkadaşına sarılmak ağlamak kendisine şifa olacağına, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, ferahlayacağına, iyileşeceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşa sarılıp ağlamak yavaş yavaş da olsa istenen şeylere kavuşulacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına tabir olunur.

Kahve falında erkek arkadaşının ağladığını görmek yaptığı işten çıkarılacağına, beğenilen işlere imza atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşına ağlamak çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine ve çok uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına, doğa, yaşam, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında erkek arkadaşın ağladığını görmek dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşının ağlamak verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, ayrıcalık gerektirecek bir zekaya sahip olması sayesinde ticaret dünyasında en çok aranan, kalifiye elemanlar arasına gireceğine delalettir.

Kahve falında arkadaşı için ağlamak hayırlı ve güzel zamanlar geçirileceğine, üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, büyük başarılar kazanılacağına, çok rahat edilecek bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında arkadaşlarına sarılıp ağlamak yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir