AnaSayfa / Genel / Kahve falında kır pidesi görmek

Kahve falında kır pidesi görmek

Kahve falında kır pidesi görmek geçici olarak rahatsızlanacağına, sorunlarının çözüme kavuşacağına, huzurunun ve mutluluğunun yerinde olacağına, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, ekmeğinin azalmayacağına, çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine ve yaptığı iş ile anılır olacağına tabir olunur.

Kahve falında kır pidesi gördüyseniz:

  • Samimi konuşmalar yapmalısınız.

Kahve falında kır pidesi görmek rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında büyük pide ekmek görmek giden birinin geri döneceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, sıkıntı ile geçimini sağlamaya delalettir.

Kahve falında ramazan pidesi almak yaptığı hiçbir şeyden zevk alamayacağına, çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine rivayet eder.

Kahve falında kıymalı pide yediğini görmek elini altına koyduğu her taşın altından Allah’ın izniyle sağ salim çıkacağına, anın keyfini doyasıya çıkararak, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına inanılır.

Kahve falında sıcak pide görmek asla pes etmeyeceği gibi herkese örnek bir vatandaş olarak yaşayacağına, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına inanılır.

Kahve falında fırında pide görmek sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında saç pidesi görmek rızkından olacağına, Allah’ın izniyle de istediği noktaya ulaşacağına işarettir.

Kahve falında büyük pide görmek fal sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir