AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük pide görmek

Kahve falında büyük pide görmek

Kahve falında büyük pide görmek ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, çektiği sıkıntıya rağmen bir an olsun yılmayacağına, tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine, sonradan da yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, sahici ve kalıcı mutluluğu yakalayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük pide gördüyseniz:

  • Bazı konuları ele alış biçiminiz veya bazı konulara bakış açınız diğer kişilerden farklı olabilir.

Kahve falında büyük pide ekmek görmek yüzünün eskisi gibi güleceğine, variyetini çoğaltacağına, lüks içinde olacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük pide görmek rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, zorlukların yakın zaman içinde biteceğine işaret eder.

Kahve falında pide görmek beklentilerin gerçekleşeceğine, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine işarettir.

Kahve falında pide almak hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, yorgunluk, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yağlı pide görmek tartışmaların son bulacağına, doğruluktan ayrılmayacağına rivayet eder.

Kahve falında içli pide görmek işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına, elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına alamet eder.

Kahve falında çok pide görmek zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, toplum içindeki yerin değerleneceğine ve itibarın da artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sıcak pide görmek aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, sevdiği bir kişi ile çok farklı ve güzel bir çalışmaya imza atacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir