AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi bindallı giymek

Kahve falında mavi bindallı giymek

Kahve falında mavi bindallı giymek güç ve kudret sahibi olacağına, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine, eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine, kendisine fırsatlar yaratacağına işarettir.

Kahve falında mavi bindallı giymek gördüyseniz:

  • Geliştirmek istediğiniz bir fikir normalin üstünde destek buluyor.

Kahve falında mavi bindallı giymek prestij kaybı yaşanacağına, insanlar tarafından da daha çok sevgi ve saygı göreceğine alamet eder.

Kahve falında mavi bindallı görmek yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına, çok fazla zarara sebep olmayacağına, bu sayede kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bordo bindallı giymek bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, kararlar alacağına, yaşamına farklı bir yön vereceğine tabir olunur.

Kahve falında kına gecesinde bindallı giymek bilgin ve usta kişi haline geleceğine, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına ancak daha sonra aile büyüklerinden birinin ya da anne babanın vereceği destek sayesinde her şeyin düzeleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz bindallı giymek çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, eşler arasındaki soğukluğun yakın zamanda ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında bindallı giydiğini görmek başarılarının hiç eksilmeyeceğine, işlerinin bollaşacağına yorulur.

Kahve falında başkasının bindallı giydiğini görmek sorunlarını gidereceğine, başına çok güzel olaylar geleceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil bindallı görmek herkesi kendisine hayran bırakacağına, gelecek günlerde yeni gelir kapılarınızın açılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir