Kahve falında kırmızı bindallı görmek

Kahve falında kırmızı bindallı görmek ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, daha sonra hayalin gerçekleştirileceğine, kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, uzun bir hayat yaşayacağına, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, planlarının gerçekleşeceğine, böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında kırmızı bindallı gördüyseniz:

  • Faydalı iş gezileri söz konusu olabilir.

Kahve falında kırmızı bindallı görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, beklentilerinin, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz bindallı görmek mantık ile verdiği bir karar yüzünden büyük zarara uğrayıp kararından çok büyük pişmanlık duyacağına, atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz bindallı giymek hayatının aksiliklerle geçeceğine ve deyim yerindeyse bir türlü şeytanın bacağını kırmayı başaramayacağına, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bindallı almak gerçeklere yüz çevrileceğine, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine delalettir.

Kahve falında bordo bindallı giymek iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına ve aza kanaat etmeyen fal sahibinin elindekileri de kaybederek muhtaç bir duruma düşeceğine, ticaretinin de her geçen gün gelişip, ilerleyeceğine işaret eder.

Kahve falında mavi bindallı görmek gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, çok kötü günler geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında mavi bindallı giymek aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına, uzun zamandan beri içinde saklayıp kimseye söyleyemediği bir şeyi söyleyip kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında bindallı gelin görmek değer verdiği bir eşyayı kaybedeceğine ancak çok aramasına rağmen bir türlü bulamayacağına, ona emek vereceğine, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir