AnaSayfa / Genel / Kahve falında kimlik çıkartmak

Kahve falında kimlik çıkartmak

Kahve falında kimlik çıkartmak mali olarak küçüleceğine, yaşanan küskünlüklerin ve kırgınlıkların son bulacağına, verilen desteklere rağmen bir türlü toparlanılamayacağına, işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, kafasının da rahat edeceğine, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, sorunlu bir dönemin başlayacağına, bol para kazanacağına, sevdiklerine kavuşacağına, onlarla doyasıya vakit geçireceğine, günah işlemekten korunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kimlik çıkartmak gördüyseniz:

  • Aşırı harcama yapmaya eğilimlisiniz.

Kahve falında kimlik çıkartmak kısmetlerin günden güne artacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında polise kimlik vermek çok büyük başarılar elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, sevdiklerine kavuşacağına, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine rivayet eder.

Kahve falında erkek kimliği görmek rahatsızlıkların tedavi edileceğine, sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, büyük üzüntüler yaşanan bir dönemin bittiğine, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının kimliğini görmek geçiminin zorlaşacağına, sahip olduklarının eksileceğine, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında kimlik kağıdı görmek bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine, hayat içinde karşılaşacağı bütün zorlukları ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinin kimliğini görmek diplomalı kimse olacağına, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında kimlik kaybettiğini görmek karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine işaret eder.

Kahve falında kimlik kaybetmek giderek daha da moralsiz ve isteksiz bir hale gelmesinden dolayı iş yaşamında da büyük sorunlar yaşayacağına, iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir