AnaSayfa / Genel / Kahve falında kimliğini unutmak

Kahve falında kimliğini unutmak

Kahve falında kimliğini unutmak ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, herkesi kendi gibi zannedeceğine fakat bu konuda yanıldığını anlayacağı zaman çoktan pişman olmuş olacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine sabır ve sükunetle sıkıntılardan sıyrılacağına, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına, rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine alamet eder.

Kahve falında kimliğini unutmak gördüyseniz:

  • Ani tepkilerden veya acele hareket etmekten kaçınmalısınız.

Kahve falında kimliğini unutmak hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, bir süre bu durumun devam edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kimlik göstermek hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, falı kapatan kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine ve çekilen hastalıklardan Allah’ın izniyle kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kimlik kartı görmek bunun da kendisine tabiri caizse çok pahalıya patlayacağına, işindeki verimliliğinin artacağına, yaşam standartlarının da yükseleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kimliği kaybetmek ilim sahibi insanlardan öğreneceklerini kendi yaşamına da uygulamaya çalışacağına, parasal krizler yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında boş kimlik görmek borçlanacağına, işini kaybedeceğine, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına tabir olunur.

Kahve falında askeri kimlik görmek atacağı her adımla daha güzel ve daha mutlu günler yaşayacağına, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının kimliğini görmek kendisiyle de gururlanacağına, anne duasının açılacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin kimliğini görmek dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, birçok hayalin gerçekleşmesine vesile olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir