AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin kimliğini görmek

Kahve falında birinin kimliğini görmek

Kahve falında birinin kimliğini görmek iş hayatı içinde yeni bir sayfa açılacağına, problemlerin çözüme kavuşacağına, malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, büyük bir borcun altına gireceğine ve kazancının günden güne azalacağına, rahatsızlıkların şifa bulacağına, mali olarak çok güçlü hale geleceğine, malını ve parasını sağlama alacağına, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, başarıya ve zafere doymayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin kimliğini gördüyseniz:

  • Yasalarla da başınız derde girebilir.

Kahve falında kimlik almak refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine, cesaret edip kimsenin denemediği şeyleri gerçekleştireceğine ve başarılı olacağına yorulur.

Kahve falında birine kimlik vermek yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının kimliğini almak onları hayatından ve kendisinden uzaklaştırmayı başaracağına, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında birinin kimliğini görmek elinin darlaşacağına, kendisine bu süreç içinde maddi ve manevi açıdan destek veren, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine yorulur.

Kahve falında askeri kimlik görmek göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, kişinin afiyette, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına işarettir.

Kahve falında kimlik aramak büyük bir proje ortaya koyacağına, yanlışa düşmeden, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine rivayet eder.

Kahve falında ölmüş birinin kimliğini görmek kısa süre içinde hayatını kaybedeceğine, yeni bir hayat kuracağına yorulur.

Kahve falında mavi kimlik görmek iyilik yaptığı insanlardan kötülük göreceğine, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir