Kahve falında kete yapmak

Kahve falında kete yapmak kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine, kafasındaki kuşkuların ve güvensizliğin artacağına, yaşanan olaylardan ötürü duyduğu üzüntü ve kederin son bulacağına, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına, üzüleceğine, mutsuz ve hasta olacağına, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına, kötü durumlara düşeceğine yorulur.

Kahve falında kete yapmak gördüyseniz:

  • Planlarınızı gözden geçirmenizde fayda var.

Kahve falında kete yapmak ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına ve karşılaşacağı sıkıntılardan zarar görmeyeceğine, kişinin bu yeni düzene kendisini adapte etmekte zorlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kete almak insanlara yol göstereceğine, gelmek istediği noktalara geleceğine yorulur.

Kahve falında kete görmek endişeli ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, atılan adımların getirisinin çok büyük olacağına tabir olunur.

Kahve falında kete yediğini görmek ağır bir hastalık ile uğraşıldığını duyacağına, iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına tabir olunur.

Kahve falında kete poğaça görmek hazırdan yemek zorunda kalacağına, yokluğun biteceğine alamet eder.

Kahve falında içli kete görmek kul hakkına girmeyeceğine, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında ev sıva yapmak her kim görürse görsün dualarının karşılık bulacağına, hayatının bir anda allak bullak olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında etimek tatlısı yapmak ele geçen parayla kendine ticarethane açacağına, mal mülk sahibi olacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir