AnaSayfa / Genel / Kahve falında kete almak

Kahve falında kete almak

Kahve falında kete almak sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine ve bir türlü orta yolu bulamayacağına, güzel bir evlilik yaşanacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, eşiyle bahtiyar olacağına, sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kete almak gördüyseniz:

  • Ufak tefek konuşmalar esnasında saklı kalması gereken sırlar ortaya çıkabilir.Boş zamanları verimli değerlendirememek nedeniyle sıkılabilirsiniz.

Kahve falında kete yediğini görmek çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, kendisini korumaya alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kete görmek üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına, kötü günleri arkasında bırakacağına delalet etmektedir.

Kahve falında içli kete görmek problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kete yapmak büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, yanında başkalarını da çalıştıracak kadar işlerin iyi gideceğine delalet eder.

Kahve falında kete almak uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında kete poğaça görmek mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, sonucunda da istediklerini kolaylıkla ele geçireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir