AnaSayfa / Genel / Kahve falında kete görmek

Kahve falında kete görmek

Kahve falında kete görmek ruhen de sakin, huzurlu hissedileceğine, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, şifa edineceğine, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, gayrimenkul sahibi olunacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, rahat nefes aldıracak bir işe girileceğine tabir olunur.

Kahve falında kete gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin şanssızlıkları veya zorlu hayat hikayeleri nedeniyle kendinizi feda etmemenizde fayda var.

Kahve falında kete poğaça görmek hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine, çevresinin güzel insanlarla dolacağına tabir olunur.

Kahve falında kete yapmak istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına, hayallerinin yıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında kete görmek gururlu bir hayat süreceğine ve prensiplerinden taviz vermeden kendi bildiği gibi düzgün bir şekilde yaşayacağına, bebek sahibi olunacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine tabir olunur.

Kahve falında kete almak arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kete yediğini görmek hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, iş hayatında çok kazançlı bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında içli kete görmek ruhsal olarak çok iyi olunacak bir döneme girileceğine, karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir