AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendinin satıldığını görmek

Kahve falında kendinin satıldığını görmek

Kahve falında kendinin satıldığını görmek tecrübesi olmayan yollara gireceğine, işlerinin duracağına, fakir çocukları giydireceğine, sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, aksiliklerin baş göstereceğine, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, sıkıntı ardından huzurlu ve mutlu günlere inanılır.

Kahve falında kendinin satıldığını gördüyseniz:

  • Mevcut gelişmeler ilişkilerinizin dayanağının değişmesi anlamına geliyor, hazırlıklı olmalısınız.

Kahve falında mezar satın almak kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, hayalkırıklığı duyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cam satın almak ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine, rahat ve güzel günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir yeri satın almak sevilen kişilerle aranın bozulacağına, dertlerin ve sorunların bir şekilde aşılacağına rivayet eder.

Kahve falında kase satın almak sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine, karanlığın biteceğine işarettir.

Kahve falında kuru fasulye satın almak yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine, çok zor bir yoldan geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sandalye satın almak ününün çoğalacağına, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine işarettir.

Kahve falında ada satın almak iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına rivayet eder.

Kahve falında portakal satın almak hayallerini ve ideallerini gözden geçirdiği bu süreçte yepyeni kararlar alarak, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir