AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini yazılıda görmek

Kahve falında kendini yazılıda görmek

Kahve falında kendini yazılıda görmek ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına, çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, her zaman el üstünde tutulacağına, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, bir sebeple arkadaşları ile konu ile ilgili olarak tartışacağına, hayatının bereketli ve verimli olacağına, söz sahibi olacağına, zor zamanlar geçireceğine, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına yorulur.

Kahve falında kendini yazılıda gördüyseniz:

  • Çevrenizde başarılarınızı kıskanan bir çok kimse çıkabilir.

Kahve falında yazı tura görmek bunun şans olacağına, başarı, kazanç, makam, şöhret ve hayır getireceğine, onunla üzülüp, ağlayacağına inanılır.

Kahve falında hat yazısı yazmak alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, ömrünün uzun olacağına ve fal sahibinin hayatının güzelliği sayesinde yaşadıklarından memnun olup, razı geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında duvarlarda yazı görmek borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, kolay yollardan kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında okul tahtasına yazı yazmak kendi işinin sahibi olunacağına, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölüm yazısını görmek çok zor zamanlar geçiren çok sevdiği birisine destek vereceğine ya da çok zor durumdaki bir kişiye büyük bir para yardımında bulunacağına, dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında ibranice yazılar görmek yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine, kötü kişilerle karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bulutta yazı görmek iş ile ilgili tüm sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına tabir olunur.

Kahve falında kartona yazı yazmak evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine, hayatın yoluna gireceğine, ticaretin değer ve hız kazanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir