AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini uzaktan görmek

Kahve falında kendini uzaktan görmek

Kahve falında kendini uzaktan görmek maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, çok iyi bir kariyer edineceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, fakirliğinin biteceğine, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, kardeşlerle birlikte kurulacak bir işte büyük başarı sağlanacağına ve hayırlı bir haberin alınması sayesinde kötü giden bir durumun düzeleceğine, üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kendini uzaktan gördüyseniz:

  • Kısa bir tatil yapsanız bile asla sorumluluklarınızı unutmamalısınız.

Kahve falında uzaktan denize bakmak aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine, muradına ereceğine ve deyim yerindeyse hayatının altın çağını yaşayacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğin kişiyi uzaktan görmek sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına, elde bulunan işlerle ilgili anlaşmaların feshedileceğine ve hem maddi hem manevi açıdan kötü bir durumda olunacağına delalettir.

Kahve falında uzaktan kumanda görmek toplum içinde daha oturaklı davranacağına, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına inanılır.

Kahve falında uzaktan karpuz görmek çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine alamet eder.

Kahve falında uzaktan yol görmek geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında birini uzaktan izlemek yapılan işte yalnız kalınacağına, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında uzaktan denizi izlemek sevgilinizle küsmeniz aradaki hissedilen duyguların güçleneceğine, kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına ve değerlendireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında uzaktan bir arkadaşı görmek sorun yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, huzurunun bozulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir