AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini tekrar askerde görmek

Kahve falında kendini tekrar askerde görmek

Kahve falında kendini tekrar askerde görmek kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, ters giden olayların düzeltileceğine, kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, hayırsız olaylar yaşayacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine, çalışmada çıkan bir sorun yüzünden baş ağrısına sebep olacak bir kişiden öneri alınacağına ve deyim yerindeyse bu kişinin gevezeliklerinin ve boş boğazlıklarının çekileceğine, sıkıntısının biteceğine, yolunun hep açık olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendini tekrar askerde gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı ihmal ediyor ya da gereği kadar önemsemiyorsunuz.

Kahve falında askere tekrar gitmek renk ve eğlence geleceğine, ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına rivayet eder.

Kahve falında tekrar asker olmak hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına, büyük elem yaşatacak bir haberle karşılaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında tekrar askere çağrıldığını görmek çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, kendisinin de günlerce bunun tedirginliğini yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında tekrar askere alındığını görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tekrardan askere gitmek girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kendini tekrar askerde görmek şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine, eline geçen kazançları çok hayırlı ve güzel işler için harcayacağına işaret eder.

Kahve falında tekrar asker olduğunu görmek kişinin altından kalkamayacağı sorunlar yaşamayacağına, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tekrar tekrar askere gitmek sıkıntı verici bir olay nedeni ile yaşanacak baş ağrısına, yok yere kendisini üzdüğü bir dönemin yakın bir zamanda son bulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir