AnaSayfa / Genel / Kahve falında tekrar asker olduğunu görmek

Kahve falında tekrar asker olduğunu görmek

Kahve falında tekrar asker olduğunu görmek zihninin gereksiz ve anlamsız fikirlerden arınacağına, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine, yeni bir çevre edinileceğine, onlardan ayrı kaldığı zamanlarda çektiği acıların da unutulacağına, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, bu sıkıntılardan kurtulmak için çok geniş çaplı bir düşünme ve karar verme dönemi geçireceğine ve bu dönem sonunda çok hayırlı ve akıllıca kararlar vererek sorunlarından büyük oranda kurtulacağına, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, bir beladan kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında tekrar asker olduğunu gördüyseniz:

  • İşiniz veya öğreniminizle ilgili bir gelişim için maddi desteğe ihtiyacınız olacak.

Kahve falında tekrar askere çağrılmak şansın kaçacağına, yıkılacağına inanılır.

Kahve falında tekrar askere gitmek aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, ömrünün sonuna kadar rahat yaşayacak kazanca ulaşacağına işaret eder.

Kahve falında tekrar askere çağrıldığını görmek bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tekrardan askere gitmek aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına, alınacak iş tekliflerini değerlendirerek başka sektörlerde de aynı başarılı çalışmaları yineleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında tekrar asker olmak dertlerin günden güne artacağına, ömrünün uzun olacağına inanılır.

Kahve falında tekrar asker olduğunu görmek ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine, çok büyük bir rahatlık yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tekrar askerlik yapmak sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede fal sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında tekrardan asker olmak büyük üzüntüler yaşayacağına, kişinin hem maddi hem de manevi olarak büyük sıkıntılara düşeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir