AnaSayfa / Genel / Kahve falında anaokulu öğretmeni olmak

Kahve falında anaokulu öğretmeni olmak

Kahve falında anaokulu öğretmeni olmak çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, moralinin bozulacağına ve hayal kırklığına düşeceğine, bazı sorunların başgöstereceğine, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına, zor zamanların geride kalacağına ve sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına ve elinde kalan parayla girdiği bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, bir yıkımdan ötürü çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında anaokulu öğretmeni olmak gördüyseniz:

  • Zihinsel çalışmalarda yüzeysel kalabilirsiniz.

Kahve falında anaokulu öğretmeni olduğunu görmek herhangi kötü bir olay olmamasına rağmen kendisini rahatlatamadığı için sürekli stres içinde olacağına, kötü yola sapmayacağına ve hak yemeyeceğine yorulur.

Kahve falında anaokulu öğretmeni görmek isteklerinin yerine geleceğine, işinde terfii alıp, kıdem atlayacağına, özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine yorulur.

Kahve falında anaokulu öğretmeni olmak maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve falı kapatan kişinin çok mutlu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında anaokulunda çalışmak geçim sıkıntısının, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, işlerinin yarım kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında anaokulu görmek çok büyük başarılar elde edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ingilizce öğretmenini görmek hem iş, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında öğretmene ağlamak mallarını ve makamını garantileyeceğine, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına işarettir.

Kahve falında öğretmeni öpmek ayrıca üst düzey bir yöneticinin desteğinin alınmasıyla yüksek maaşlı bir mevkiye terfi alınacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir