AnaSayfa / Genel / Kahve falında öğretmeni dövmek

Kahve falında öğretmeni dövmek

Kahve falında öğretmeni dövmek aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, verilen emeklerin karşılığının alınacağına, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, çok mutlu ve güleryüzlü bir insan olacağına, ancak sıkıntıların bir türlü sona ermeyeceğine, hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine, kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine ve hayatının toparlanacağına alamet eder.

Kahve falında öğretmeni dövmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda gereğinden hızlı harekete geçme veya karar alma pozisyonu alabilirsiniz.

Kahve falında öğretmeni dövmek alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, alınacak olan para sayesinde iş sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında öğretmen dövmek gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına delalettir.

Kahve falında öğretmenini dövmek yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına delalet eder.

Kahve falında öğretmenin dövdüğünü görmek kısmetinin her zaman açık olacağına, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına işaret eder.

Kahve falında öğretmenin öğrenciyi dövdüğünü görmek hayal kırıklığı yaşamayacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında öğretmenlerimi görmek hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine, borçların bir türlü ödenemeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında sınıf öğretmen görmek işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, bazı büyük çalışmalar yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında öğretmenden tokat yemek iş konusunda sürekli yardım edeceğine, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına, kısmetinin kapanacağına, işinden ekmeğinden olacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir