AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini kuaför görmek

Kahve falında kendini kuaför görmek

Kahve falında kendini kuaför görmek eskisi gibi birlik, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına, zahmetli bir işin altından kalkılacağına, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, gülen yüzünün solmasına ve gözündeki ışığın sönmesine neden olacağına, büyük savaşların yaşanacağına, kıtlığın meydana geleceğine inanılır.

Kahve falında kendini kuaför gördüyseniz:

  • Elinizden gelenin en iyisini ortaya koymalısınız.

Kahve falında kuaför olduğunu görmek uzun yıllar boyunca konuşulacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, falı kapatan kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saç kestirmek için kuaföre gitmek yaşanan olumsuzlukların tersine etki göstererek kişiyi güçlükler karşısında daha dirayetli biri haline getireceğine, zamanının boşa gideceğine ve şansının da kapanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bayan kuaförüne gitmek atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına, kara bulutların giderek kişi için her bir yeni günde yeni güzel gelişmelerin yaşanacağına delalettir.

Kahve falında kuaföre gidip saç kestirmek sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, kendisine yöneltilecek övgü dolu sözler sayesinde moralinin düzeleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kuaföre gidememek yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kendini kuaförde görmek kişinin fena halde yanılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve çok büyük maddi zararlar edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kuaförde gelin görmek deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında gelin olmak için kuaföre gitmek sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, çok büyük ve çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir