AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini kuaförde görmek

Kahve falında kendini kuaförde görmek

Kahve falında kendini kuaförde görmek onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına böylece ümitlerini, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, kurulu düzeninin olacağına ve tüm beklentilerinin birer birer gerçekleşeceğine, evli kişiler için ise evdeki huzurun günden güne daha çok artacağına, sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, işlerinin her geçen gün düzeleceğine, tartışmaların sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kendini kuaförde gördüyseniz:

  • Eski hobilerinizi ya da yapmaktan zevk aldığınız şeyleri hatırlayabilirsiniz.

Kahve falında erkek kuaför görmek büyük miktarlarda para kazanılacağına ve yeni bir şehirde ya da ülkede yeni bir işe girişileceğine, eski hayatının neredeyse tam tersi bir hayat seçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kuaför aramak bekar ise evleneceğine, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına ve hakkaniyetli bir paylaşım içine girileceğine yorulur.

Kahve falında kuaförde ağda yaptırmak başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kadın kuaförü görmek ancak herhangi bir yararının görülmeyeceğine ve tüm durumla birlikte bir de destek olan kişinin para konusunda sıkıştırmalarıyla uğraşılacağına, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında erkek kuaförüne gitmek atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına ve epey bir zamandan beri rahatsızlık duyduğu konuları düzeltmek için çaba göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında kuaförde kaş aldırmak eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, zararların telafi edileceğine, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kuaför salonuna gitmek zorlukları teker teker aşacağına, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına işarettir.

Kahve falında bayan kuaför dükkanı görmek karşılıksız bırakmayacağına, itibar kazanacağına ve insanlara yol göstereceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir