AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini koşarken görmek

Kahve falında kendini koşarken görmek

Kahve falında kendini koşarken görmek hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, sonra kendi işini kuracağına, istenmeyen bir sorunla karşı karşıya kalınacağına, büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına, kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine ve sonunda da içindeki şeytana yenilerek, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına, yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine, rahatsızlık duyulan bir konuda beklenmedik bir haber alınmasıyla ferahlığa erileceğine, kısa süre içinde yalnız kalınacağına delalet eder.

Kahve falında kendini koşarken gördüyseniz:

  • Bazı kişiler olması gerektiği gibi davranmayabilirler.

Kahve falında koşarak denize girmek ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, kenara para atıp birikim yapmaya çalışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dört nala koşan siyah at görmek mutluluğa giden yolu bulacağına, dertlerinin çarelerine kavuşacağına, dualarının gerçekleşeceğine, gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine ancak bu kişinin herhangi bir yardımda bulunmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında koşarak birini aramak kısmetlerinin de kapanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların günden güne artacağına alamet eder.

Kahve falında koşan kedi görmek başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, maddi zarar edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında köprüden koşarak geçmek dileklerin yerine geleceğine, tövbelerin kabul olacağına, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine rivayet eder.

Kahve falında koşan kırmızı at görmek manevi anlamda çok yol katedileceğine, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında koşarak terlemek daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, kıskançlık besleyen bir kişinin elinde bulunan imkanlarla yapmaya çalıştığı kötülüklere engel olunacağına delalettir.

Kahve falında koşarken terlemek garanti olacak bir yer edineceğine, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir