AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini komşuda görmek

Kahve falında kendini komşuda görmek

Kahve falında kendini komşuda görmek parasal ve ruhsal sorunların artacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, sürekli bağırıp çağıracağına, toparlanmasının da uzun süreceğine, hastalıkların yakınına uğramayacağına, fiziksel olarak da, ruhsal olarak da yenilenerek, önemli kararlar alınacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında kendini komşuda gördüyseniz:

  • Başkalarının sebep olduğu aksamaları bırakıp, kendinizle ilgienmelisiniz.

Kahve falında komşudan yemek almak hayallerinin ve umutlarının tabiri caizse suya düşeceğine, çok önemli başarılar elde edileceğine, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına delalettir.

Kahve falında komşusuyla kavga ettiğini görmek trenin tünelden çıkması ise çalışma hayatında yaşadığınız zorlukların biteceğine, ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına yorulur.

Kahve falında yan komşuyu görmek sorunlu bir dönem geçirileceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına işarettir.

Kahve falında komşuyu ölmüş görmek sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına inanılır.

Kahve falında komşunun oğluyla öpüşmek iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, işlerin bir müddet durma noktasına geleceğine tabir olunur.

Kahve falında komşuya pirinç vermek hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine, mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, kazancının azalmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında komşunun evinde namaz kılmak hayallerindeki insanla karşılaşacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine ve rahat ettirecek adımlar atılacağına delalet eder.

Kahve falında komşuda cenaze görmek meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine ve hayırsız insanlara takılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir