AnaSayfa / Genel / Kahve falında komşuyu ölmüş görmek

Kahve falında komşuyu ölmüş görmek

Kahve falında komşuyu ölmüş görmek sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine ve çok rahat şartlarda yaşayacağına, hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında komşuyu ölmüş gördüyseniz:

  • Her şey üzerinize üzerinize gelebilir.

Kahve falında komşusunun evini temizlemek kaybetmeyi göze alamayacağına, sermayesini riske etmeyeceğine, büyük bir mutluluk ve sevinç dolu bir haber alacağına yorulur.

Kahve falında komşuda banyo yapmak yeni insanlarla tanışacağına, birikim yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında komşuya halı vermek sorunların çözüm bulacağına, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına ve lüks bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında uzaktaki komşunu görmek inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına yorulur.

Kahve falında komşu düğünü görmek herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, dertlerin biteceğine, zararların telafi edileceğine ve iş hayatının gün geçtikçe daha iyi olacağına inanılır.

Kahve falında komşusunun görmek fal sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine ve tüm hayatının neredeyse çalışmak olacağına, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve fal sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına işarettir.

Kahve falında komşunun doğum yaptığını görmek sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına, maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına rivayet eder.

Kahve falında komşudan et almak aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir