AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini kapalı bir yerde görmek

Kahve falında kendini kapalı bir yerde görmek

Kahve falında kendini kapalı bir yerde görmek çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, sonradan da çok üzüleceğine ve pişman olacağına, stresinin çoğalacağına, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına, rakiplerin üzüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kendini kapalı bir yerde gördüyseniz:

  • Sağlığınızla ilgili bir probleminiz olabilir.

Kahve falında kapalı yerden kurtulmak hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, yükünün hafifleyeceğine, içinin rahatlayacağına yorulur.

Kahve falında kapalı bi yerden kurtulmak psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine delalettir.

Kahve falında kapalı yerde kalmak ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kapalı bir yerden kurtulmak kendisini üzen ve kıran şeylerden uzaklaşacağına, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına işaret eder.

Kahve falında kapalı bir yerde kalmak bir sebeple zarar edeceğine ve çok üzüntü duyacağına, rahatının ve konforunun da yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında kapalı bir yerden çıkmak hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında bir yerde kapalı kalmak mutluluğunun daim olacağına, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendini kapalı bir yerde görmek uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına,dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir