AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini ihtiyar görmek

Kahve falında kendini ihtiyar görmek

Kahve falında kendini ihtiyar görmek işinde verimsiz olacağına, işinde uzmanlaşacağına ve böylece herkes tarafından takdir edileceğine, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, yıkılacağına, eline güzel fırsatların geçeceğine, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, güleceğine alamet eder.

Kahve falında kendini ihtiyar gördüyseniz:

  • İleride, şu an olduğu gibi kalmasına izin verdiğiniz şeyler olursa, zaman içinde yanlış karar verdiğinizi düşünme ihtimaliniz var.

Kahve falında beyaz sakallı ihtiyar görmek işlerini yoluna koyacağına, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine, onların sorunlarını çözmek için elinden gelen herşeyi yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ihtiyar görmek aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ihtiyarın elini öpmek kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, sağlık sorunlarından kurtulmaya işarettir.

Kahve falında ihtiyara yardım etmek işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine, gün günden daha da kötüye gideceğine tabir olunur.

Kahve falında yabancı ihtiyar kadın görmek büyük bir zenginlik elde edileceğine, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına yorulur.

Kahve falında birini ihtiyarlamış görmek kişinin hayatında işlerin her zaman düzgün bir şekilde yürüyeceğine, yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına yorulur.

Kahve falında ihtiyar adam görmek maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine, Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ihtiyar birinin elini öpmek dünya hayatında huzurlu olmaya, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir