AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalp atışlarını hissetmek

Kahve falında kalp atışlarını hissetmek

Kahve falında kalp atışlarını hissetmek anne ve baba için çok lazım olan birşey alınacağına, bir daha olur olmadık yerlerde, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, herkesin takdirinin toplanacağına, daha güzel ve daha iyi yaşayacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, anın keyfini doyasıya çıkararak, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kalp atışlarını hissetmek gördüyseniz:

  • En detaycı veya yetkili mercii bile çalışmalarınızı ayakta alkışlayabilir.

Kahve falında kalp atışlarını hissetmek rahat edeceğine, ferahlayacağına, rahatsızlık vereceğine delalettir.

Kahve falında birinin kalp atışını duymak ahireti unutup dünyaya yaklaşmaya, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında bebeğin kalp atışlarını duymak uzun zamandan beri içini kaplamış olan yalnızlık duygusundan uzaklaşarak sevinçli günler yaşayacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine işarettir.

Kahve falında bebeğin kalp atışını duymak uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, yapılan yardımların hiçbir şeye yaramayacağına yorulur.

Kahve falında bebek kalp atışı görmek işlerin düzeleceğine, adımların çok iyi bir yol açacağına, bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına delalet eder.

Kahve falında başkasının kalp atışını duymak böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında kalp atışı görmek hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kalp atışı duymak sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, içinin ve kafasının rahatlayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir