AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini doğum yaptığını görmek

Kahve falında kendini doğum yaptığını görmek

Kahve falında kendini doğum yaptığını görmek yaşadığı zor günlerin biteceğine, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, uzun bir zaman önce büyük bir tartışma yaşadığı bir kişinin kendisine kurduğu tuzakları bozacağına, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, kısa vadede olmasa bile uzun vadede büyük maddi kazanç sağlayacağına, yeni lezzetlerin tadına varacağına, kulağa gelen bu sözler nedeniyle kısa süreli üzüntü çekileceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kendini doğum yaptığını gördüyseniz:

  • Sizden bilgi saklayan ya da yanlış bilgilendiren kişiler nedeniyle yanlış kararlar alabilir veya sıkıntı yaşayabilirsiniz.

Kahve falında tuvalette doğum yapmak eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, büyük işlerin ortaya konulacağına tabir olunur.

Kahve falında hamile olduğunu doğum yaptığını görmek birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, kötü günlerini atlatmayı başaracağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine delalettir.

Kahve falında hamile olup doğum yapmak kötü bir melanetin uzun süre peşinde olacağına, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine yorulur.

Kahve falında doğum doktoruna gitmek bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, ilişkilerinde onarılması zor bazı gönül kırıklıklarına neden olacağına delalettir.

Kahve falında hamile olmadan doğum yapmak hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, bu kişilerle sürekli tatsızlıklar yaşanacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında doğum yapmış inek görmek aile hayatı içinde ve çok huzurlu bir şekilde yaşamaya ve hane içerisinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir bebeğin doğum yaptığını görmek herhangi bir sorun ile karşılaşmayacağına ve huzurlu ve refah içinde bir hayat süreceğine, sağlığının bozulacağına alamet eder.

Kahve falında ağızdan doğum yapmak fal sahibinin hayatındaki en büyük aşkı yaşayacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir