AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini camide görmek

Kahve falında kendini camide görmek

Kahve falında kendini camide görmek kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, kendisine ait olmayan bir işte çalışırken istenmeyen bir duruma düşeceğine, İslami olarak günahlarının artacağına, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, yazgısının güzelleşeceğine, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, maddi olarak çok sıkıntı çekeceği ve çok üzüleceği bir döneme girdiğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine tabir olunur.

Kahve falında kendini camide gördüyseniz:

  • İşyerinizde olumlu gelişmeler kaydetmeye devam edeceksiniz.

Kahve falında camide soyunmak hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, zorlukların yakın zaman içinde biteceğine delalet eder.

Kahve falında camiden tesbih çalmak rütbesinin artacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına işarettir.

Kahve falında camiden para almak aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, sorumluluklarının ve yükümlülüklerinin artacağına rivayet eder.

Kahve falında camide abdest alamamak sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine, rızkının genişleyeceğine, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına delalet eder.

Kahve falında camide düğün olduğunu görmek aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, hastalıklarının düzeleceğine, elinin bollaşacağına işarettir.

Kahve falında camide yellenmek yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında camide topluluk görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına delalet eder.

Kahve falında camide kıblenin tersine namaz kılmak çok sıhhatli bir kişi olunacağına, fal sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir