AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini bir ünlüyle görmek

Kahve falında kendini bir ünlüyle görmek

Kahve falında kendini bir ünlüyle görmek bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, sıkıntı yaratacak durumları ortadan kaldırıp daha rahat bir şekilde hareket edeceğine, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine, deyim yerindeyse çevresinden yükselecek çatlak seslere taviz vermeyeceğine, kısmetinin bollaşacağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine, parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına ve musibet dolu görüleceğine, başka bir ülke veya şehirde sunum ya da toplantı içinde bulunulacağına delalettir.

Kahve falında kendini bir ünlüyle gördüyseniz:

  • Sizi destekleyen kişilerle planlar yapabilir, bir araya gelebilirsiniz.

Kahve falında ünlü biriyle nişanlanmak yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine yorulur.

Kahve falında ünlü birini dudağından öpmek sorumlu tutacağına, kendisini bir süre iş, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ünlü erkek organı görmek güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine işarettir.

Kahve falında evinde ünlü görmek sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine, istediği noktalara geleceğine ve planladığı kariyeri yapacağına rivayet eder.

Kahve falında çok sevdiğin ünlüyü görmek neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, eş, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına yorulur.

Kahve falında ünlü bir şarkıcıyla konuşmak dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına yorulur.

Kahve falında ünlü bir sporcu görmek bahtının ve geleceğinin de parlak olacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında ünlü birinin hamile olduğunu görmek şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir