AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini bayramda görmek

Kahve falında kendini bayramda görmek

Kahve falında kendini bayramda görmek her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, ne yöne gideceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, hastalanacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, ruhunun da şifaya kavuşacağına, hayatında iyi giden her şeyin bir anda bozulacağına, çalışmaları ile takdir toplayacağına yorulur.

Kahve falında kendini bayramda gördüyseniz:

  • Ruhsal hastalıklara açıksınız.

Kahve falında bayram şekeri vermek rızkının bollaşacağına, elinin de bolluk göreceğine, ardından yeni bir işe gireceğine tabir olunur.

Kahve falında bayram hediyesi vermek gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cumhuriyet bayramı görmek zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında bayramda el öptüğünü görmek artan sorumluluğuna karşın gelirinin de aynı oranda yükseleceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına inanılır.

Kahve falında bayram görmek daha sevgi dolu biri haline geleceğine, özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında bayram için hazırlık yapmak başkasının malına ve parasına göz dikerek menfaat elde edeceğine, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine işarettir.

Kahve falında bayram bayramlaşmak sorunlarının en kısa zaman içinde son bulacağına, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına delalet eder.

Kahve falında bayramlık almak kazancının günden güne artacağına, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, bu durumun ona maddi ve manevi olarak büyük zarar vereceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir