AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini bakımlı görmek

Kahve falında kendini bakımlı görmek

Kahve falında kendini bakımlı görmek hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine, iş seyahatine çıkacağına ve oradan büyük başarılarla döneceğine, kıskanılacak projelere imza atılacağına, elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, başarısızlığa düşeceğine, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkın   tı yaratacak durumlara düşeceğine, rahatının ve gelirinin artacağına delalet eder.

Kahve falında kendini bakımlı gördüyseniz:

  • Bazı olayların derinlemesine üzerine gitmek yanlış olabilir.

Kahve falında kardeşini yoğun bakımda görmek endişelerin sona ereceğine, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına, durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine inanılır.

Kahve falında bakımlı saç görmek fal sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında bakımsız ayak görmek bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cilt bakımı yaptırmak yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına işarettir.

Kahve falında tırnak bakımı yapmak kazancının eksilmeyeceğine ve sürekli artacağına, aksiliklerin yakayı bırakmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında güzel bakımlı kadın görmek feraha ereceğine, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden sağlık sorunları yaşayacağına işarettir.

Kahve falında bakımlı ayak görmek sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yoğun bakımdan çıkmak yenileceğine, çıkmaza düşeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir