AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini asker görmek

Kahve falında kendini asker görmek

Kahve falında kendini asker görmek yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına, çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine, alacağı bazı iş tekliflerini değerlendirmek için kısa süreli olarak bir tatile çıkacağına, aileye yeni bir bebeğin katılacağına, uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına ve tüm barışma çabalarına rağmen bu kişi ile aranın bir türlü düzeltilemeyeceğine, üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, kısmetinin, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına rivayet eder.

Kahve falında kendini asker gördüyseniz:

  • Farkındalığınızı arttıracak aktiviteler aynı zamanda yaşam tarınızı da zenginleştirebilir.

Kahve falında sevgiliyi asker görmek borçlarının artacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine, işlerinin hızlanacağına işarettir.

Kahve falında yakışıklı asker görmek aşama göstermeyeceğine ve iyi şekilde sonuçlanmayacağına, çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında askere yeniden gitmek hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlıkların şifa bulacağına, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında askerliğinin bitmediğini görmek yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, güzel bir haneye sahip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eşini askere uğurlamak kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, fal sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında asker rütbesi görmek başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğini askere giderken görmek tartışmaların araya giren insanlar sayesinde çözüme kavuşacağına, onları doğru şekilde değerlendiremeyeceğine böylece kendisini şifa ve gelir kapılarına götürecek olan kısmetini de tepmiş olacağına rivayet eder.

Kahve falında askerden gül almak endişelerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir