Kahve falında kendi dişinin sallandığını görmek

Kahve falında kendi dişinin sallandığını görmek anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine, başarılı olunacak bir duruma gelineceğine ancak bazı sorunlar yaşadığı için manevi olacak boşluk yaşayacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, sakin ve güzel bir hayat süreceğine, hayatının belli bir rutine oturacağına, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendi dişinin sallandığını gördüyseniz:

  • Seçtiğiniz alanda fark yaratmak için gereken hazırlıkları yapmanızda fayda var.

Kahve falında köpek dişin sallandığını görmek sağlık sorunlarını kısa zamanda aşacağına, evdeki nimetin çoğalacağına delalettir.

Kahve falında dişini sallandığını görmek zor ve dar gününde gözyaşlarını silecek kimselerin artacağına, sorunlarından arınacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine işarettir.

Kahve falında başkasının dişinin sallandığını görmek mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine, rahat edeceğine delalettir.

Kahve falında sallanan dişi görmek parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında ön dişi sallanmak duaların kabul göreceğine, geçim kaygısı ve sıkıntısı yaşamayacağına işarettir.

Kahve falında dişi sallanmak hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında dişimin sallandığını görmek sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, zararların yakında telafi edileceğine, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına alamet eder.

Kahve falında köpek dişinin sallandığını görmek hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine, büyük bir kavgaya tutuşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir