AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi sakalını görmek

Kahve falında kendi sakalını görmek

Kahve falında kendi sakalını görmek rızkının tam olarak kesilmeyeceğine ama bu durumun kişiye maddi anlamda büyük darbe vuracağına, kısa sürede hayatının düzene gireceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, hayırlı kapılara ulaşacağına, onların mutluluğu için kendisini adayacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına, hayatı boyunca rahat yaşayacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına işarettir.

Kahve falında kendi sakalını gördüyseniz:

  • Kendi pozisyonunuzu savunurken, karşı tarafın da aynı şeyi yapacağını unutmamanız gerekiyor.

Kahve falında sakallı şerifi görmek bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, sıhhat ve huzur bulacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında sakalı hoca görmek kazancın eskisine oranla daha da artacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, işlerin düzene gireceğine, kem gözlü insanları etrafından uzaklaştırmaya, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mavi sakal görmek kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, hayatının da düzene gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzü sakallı görmek çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, iyi şartlara kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir erkeği sakallı görmek aralarında bir konuşma geçeceğine, hayatı boyunca hiçbir şeyin yoksunluğunu çekmeyeceği gibi her şeyden en az ikişer tanesine sahip olacağına delalettir.

Kahve falında birinin sakalını kestiğini görmek illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, mal mülk sahibi olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kendi yüzünde sakal görmek atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, büyük başarılar kazanacağına, ticaret hayatın da sağlam bir yeri olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında jiletle sakal kesmek bazı kimselere haksızlık edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir