AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi saçını siyah görmek

Kahve falında kendi saçını siyah görmek

Kahve falında kendi saçını siyah görmek bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, çok üzüldüğü ve sıkıntıya düştüğü durumların son bulacağına, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına, ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine, aile hayatında çok istediği ve uzun zamandan beri hayal ettiği bir mutluluğa ve huzura kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında kendi saçını siyah gördüyseniz:

  • İş hayatınızda olumlu gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında siyah saçı sarı görmek çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına ve kendisini kısa bir zaman içinde çok iyi yerlere getirecek işler gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında siyah saçlı erkek bebek görmek yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine işaret eder.

Kahve falında uzun siyah düz saç görmek işlerinin sarpa saracağına, büyük bir üzüntü yaşayacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşını siyah saçlı görmek çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine inanılır.

Kahve falında beyaz saçlı birini siyah saçlı görmek kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, konuşmaz olacağına inanılır.

Kahve falında siyah saç teli görmek dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, umduklarını bulamayacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah saçlı adam görmek ardından yeni bir işe gireceğine, rahat bir hayata adım atılacağına,dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah ve uzun saç görmek prestij kaybı yaşanacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir