AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah saçlı adam görmek

Kahve falında siyah saçlı adam görmek

Kahve falında siyah saçlı adam görmek işlerin sarpa saracağına, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, sol taraftan kan alınması ise kaybedilen bir aile ferdinin veya akrabanın bulunacağına, aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, çok hatalı çalışmalara gireceğine, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine, kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına, kendisine dert edindiği konularda büyük zararlara uğrayacağına alamet eder.

Kahve falında siyah saçlı adam gördüyseniz:

  • Aşkta duygusallığınız devam edebilir.

Kahve falında siyah saçlı adam görmek hafifleyeceğine, huzura kavuşacağına, işinin gücünün rast gideceğine ve karşısına kazancının çoğalmasını sağlayacak hayırlı ve güzel kısmetlerin çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah adam görmek sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, yalancı bir kişi ile istemeden kurulan bir ortaklığın zarar görmeden bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah giyinmiş bir adam görmek hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına işarettir.

Kahve falında siyah paltolu adam görmek akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine, hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına delalettir.

Kahve falında siyah giysili adam görmek başarılı bir kariyere sahip olunacağına, ailesine karşı görevlerini aksatmayacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah pelerinli adam görmek kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, kişinin hayatında işlerin her zaman düzgün bir şekilde yürüyeceğine tabir olunur.

Kahve falında siyah adamlar görmek sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah takım elbiseli adamlar görmek insanları kıracağına ve üzeceğine, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, yaptığı işten çıkarılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir