AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçları beyazlamış görmek

Kahve falında saçları beyazlamış görmek

Kahve falında saçları beyazlamış görmek zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine, çözmeye çalıştığı problem ya da durum içinde sürekli başa döneceğine, ödemelerini yapamaz hale geleceğine, parasının ve malının artacağına ve bu sayede adından da çokça söz ettireceğine, yokluğun biteceğine, hayatına yeni bir yön vereceğine, büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, işten güçten fırsat bulup tatile çıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında saçları beyazlamış gördüyseniz:

  • Gönüllü gruplarla çalışabilir veya yeni arkadaşlıklar kurabilirsiniz.

Kahve falında tek tel beyaz saç görmek işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, türlü musibetlere uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında oğlunun saçını beyaz görmek yüzünün güleceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz saça kına yakmak içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, çok önemli noktalara geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saçlar beyazlamış görmek hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına, hayatına daimi olan kazancın, başarının ve mutluluğun geleceğine işaret eder.

Kahve falında saçların bir kısmını beyazlamış görmek zor, kötü ve hasta günler geçireceğine, esenliği bulacağına delalet eder.

Kahve falında saçın beyazlaştığını görmek uzun zamandan beri özlem duyulan bir kişiye yakında kavuşulacağına, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına yorulur.

Kahve falında birini saçları beyazlamış görmek kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine alamet eder.

Kahve falında saçlarının beyazlaştığını görmek yaşam standartlarının ve evindeki bereketin artacağına, çarelere ve çözümlere kavuşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir