Kahve falında kendi organını görmek

Kahve falında kendi organını görmek yönetici olacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, hayırsız bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, kötü ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, imza ve söz yetkisi edineceğine, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, eş, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendi organını gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu etkileyebilecek kişisel veya fiziksel değişikler yapabilirsiniz.

Kahve falında dişilik organı görmek ailesi içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşayacağına, ömrü boyunca rahat bir hayat süreceğine inanılır.

Kahve falında iç organlarının dışarı çıktığını görmek kimse ile tartışmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında küçük erkek organı görmek deyim yerindeyse elinin döneceğine, moralinin, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, planlarının işe yarayacağına, konfor ve lüks içinde yaşayacağına delalettir.

Kahve falında iç organlarını dışarıda görmek onlardan yana üzüntüye düşeceğine, yaşanan sıkıntıları ve sorunları ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hayvan organı görmek ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine işarettir.

Kahve falında kendi organını kıllı görmek kişinin toplum içinde hatırı sayılır, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine ve bu sayede ne gelecek ne de işsiz ve aşsız kalma korkusu yaşamayacağına delalettir.

Kahve falında kadında erkek organı görmek yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine delalet eder.

Kahve falında tenasül organı görmek çok büyük maddi ve manevi sorunlar ile karşılaşacağına, sağlığının yerinde olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir