AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi ön dişini görmek

Kahve falında kendi ön dişini görmek

Kahve falında kendi ön dişini görmek mutsuz olacağına, büyük zararlardan kurtulacağına, şansının açık olacağına, adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine ve sorunlar için en doğru çözümleri bulacağına, sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına, daha büyük kazançlar elde edeceğine, can sıkıcı haberler almaya, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında kendi ön dişini gördüyseniz:

  • Çok fazla sayıda iş, rahatsız edici durum veya bir sürü detayla uğraşmanız gerekebilir.

Kahve falında ön dişini sökmek aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bilakis malının çoğalacağına, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ön dişinin koptuğunu görmek kötü huylara sahip olan bir kadından uzaklaşmaya ve ayrılmaya, bazı kimselere karşı güven kaybı yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında ön dişini çektirmek uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, hayalleri için savaştığı yolda bir an bile olsa umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ön dişi ayrık görmek uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine yorulur.

Kahve falında ön dişin oynadığını görmek çok büyük ve hayırlı rızklar elde edeceğine, çok iyi mevkilere geleceğine ve çok saygın bir kişi olacağına alamet eder.

Kahve falında kendi ön dişini görmek kafasına takılan, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına, aile içinde barışın, sevginin ve huzurun hâkim olacağına alamet eder.

Kahve falında ön dişinin çürüdüğünü görmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, büyük işlere imza atacağına alamet eder.

Kahve falında ön dişi çıkarmak eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, biraz dinleneceğine, kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına ve tekrar eski lüks hayatına döneceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir