AnaSayfa / Genel / Kahve falında ön dişinin koptuğunu görmek

Kahve falında ön dişinin koptuğunu görmek

Kahve falında ön dişinin koptuğunu görmek ömrün uzun olmasına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, güzel haberler alınacağına, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine, kişinin evliliğinde mutluluğun daim olacağına, kötü günler görüleceğine, sevdiği kişilerle süreki tartışacağına, bol nimete kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok zor bir duruma düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında ön dişinin koptuğunu gördüyseniz:

  • Bazı alanlarda bakış açınız gerçek hayatın veya mevcut durumun gerçeklikleriyle örtüşmüyor olabilir.

Kahve falında ön dişinin kırılmasını görmek herhangi bir zarara uğranmayacağına, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında ön dişi çıkmış görmek görüşlerinde netlik olmadığı gibi, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına, her türlü konforsa sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında ön alt dişinin kırıldığını görmek özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, maddi olarak zarar edeceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında ön dişini sökmek art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, sıkıntılı ve içinden çıkılması zor durumlara düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında ön dişin çıktığını görmek ticaretin önünün açılacağına, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine, insanların eskisinden daha çok dikkatlerini çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında ön dişin kırıldığını görmek kişinin güzel işler yapacağına, yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına ve adının yürüyeceğine rivayet eder.

Kahve falında ön dişi kırık görmek çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine ve üzüntü duyulacağına yorulur.

Kahve falında ön dişi çekmek gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir