AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi oğlunu görmek

Kahve falında kendi oğlunu görmek

Kahve falında kendi oğlunu görmek yeni arkadaşlıklar kuracağına, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, kendisini üzenleri hayatında çok büyük bir mutluluk yaşayarak uzaklaştıracağına ve çok sevineceğine, masraflarının azalacağına, beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine, Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine ve bu sayede torunlarını görme şansına da nail olacağına, en küçük sorunda parlayacağına, kişinin bu sürüncemeden ötürü canının sıkılacağına işaret eder.

Kahve falında kendi oğlunu gördüyseniz:

  • Bazı konuların nasıl sonuçlanacağı veya nasıl devam edeceği konusunda kafanızda şüpheler varsa, boşuna üzülmeyin.

Kahve falında oğlu olmak özellikle İslamiyet ve tasavvufla ilgilenerek kendisini üzen durumlara karşı bakış açısını değiştireceğine, yaşadığı olayların kötü gideceğine delalettir.

Kahve falında kuran okuyan adam görmek uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine ve çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarını ve sorunlarını yakın bir zamanda atlatacağına, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine inanılır.

Kahve falında oğlunun saçını kesmek hasta iseniz yakın zamanda şifa bulacağınıza, alınan borçların ödenemeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında oğlunu çirkin görmek her türlü konforsa sahip olunacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine tabir olunur.

Kahve falında okunmuş tuz görmek insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, özellikle akraba çevresindeki bir bayanın kişinin mutluluğuna gölge düşürecek işlerde bulunduğunun farkına varılacağına alamet eder.

Kahve falında amca oğlunun öldüğünü görmek yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, özlemlerini bitireceğine delalet eder.

Kahve falında oğlunun kamyon sürdüğünü görmek zevkli ve güzel hale geleceğine, ayrılık yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında oğlunu ve eşini görmek bir sağlık sorunuyla karşı karşıya kalınacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, verilen sözlerin tutulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir