AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi mürşidini görmek

Kahve falında kendi mürşidini görmek

Kahve falında kendi mürşidini görmek kazancının daha da artacağına, işinin gücünün rast gideceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, hemen olmasa bile gelecekte kendisine mutlak suretle, başarı, kazanç ve kar getireceğine, daha çok saygı ve destek göreceğine ve el üstünde tutulacağına, işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, bir yolculuk öncesi alacağı kötü bir haber nedeniyle o yola çıkmaktan vazgeçeceğine, çalışmasından arta kalan zamanda, eğlenceli mekânlara gideceğine işaret eder.

Kahve falında kendi mürşidini gördüyseniz:

  • Şikayetler veya eleştiriler söz konusu olabilir ya da işle ilgili aksilikler meydana gelebilir.

Kahve falında mürşidin elini öpmek bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine, elinin bollaşacağına, rahat edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mürşidine hizmet etmek hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine, parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına delalet eder.

Kahve falında mürşide hizmet etmek eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine, az da olsa feraha çıkılacağına yorulur.

Kahve falında kendi mürşidini görmek maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında mürşit görmek sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına işaret eder.

Kahve falında mürşidin arkasında namaz kılmak anne ve baba ile iplerin kopma noktasına geleceğine, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mürşidine sarılmak hasret çekenlerin birleşeceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, çok başarılı olunacağına inanılır.

Kahve falında kamili mürşid görmek güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir