Kahve falında kendi kuzenini görmek

Kahve falında kendi kuzenini görmek onlarla bol muhabbette olup eğlenceli zaman geçireceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, ailesi içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine, sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına, sıkıntılarının artacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kendi kuzenini gördüyseniz:

  • Bazen zorlayarak istediğinizi elde edemeyebilirsiniz, beklemek ya da arka planda kalmak süreç içinde daha iyi sonuç verebilir.

Kahve falında kuzenimin düğününü görmek iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, çok zor durumlara düşeceğine, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında küçük kuzenini görmek övgülerle ve başarılarla dolu bir yaşam sürüleceğine, maddi açıdan büyük bir ferahlık sağlayacak kararlar alınacağına delalettir.

Kahve falında kuzenin sevgilisini görmek devam eden ilişkinin giderek daha da yıpratıcı olacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine işarettir.

Kahve falında ölmüş kuzenini görmek epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, makbul olan yollardan ayrılmayacağına tabir olunur.

Kahve falında kuzenini dövmek hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, komşularla ters düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında kuzenin öldüğünü görmek ekmeğine leke süreceğine ve helal lokmasına fesat karıştıracağına, onlardan gelecek yenilgileri ve zararları daha baştan önleyeceğine alamet eder.

Kahve falında erkek kuzeni görmek hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine ve aşılan engellerin ardından çok beğenilen ve sevilen bir projenin sahibi olunacağına delalettir.

Kahve falında kuzeninin sevgilisini görmek huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir