AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuzenimin düğününü görmek

Kahve falında kuzenimin düğününü görmek

Kahve falında kuzenimin düğününü görmek rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, bu sayede kazançlı adımlar atılacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına, koşulların her geçen gün düzeleceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, maddi olarak büyük getirisi olacağına alamet eder.

Kahve falında kuzenimin düğününü gördüyseniz:

  • Yapmanız gereken şeylerle yapmak zorunda olduklarınızı bir arada gerçekleştirecek yaratıcı yollar bulabilirsiniz.

Kahve falında kuzenimin düğününü görmek hedeflere ulaşamayacağına, özel hayatında sessizleşeceğine, içine kapanacağına işarettir.

Kahve falında kuzen düğünü görmek maddi anlamda güçleneceğine, oğlunun da ömrünün uzun ve sağlıklı olacağına tabir olunur.

Kahve falında kuzeninin düğününü görmek yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine rivayet eder.

Kahve falında annemin kuzenini görmek satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına, işlerin daha kötüye gitmesiyle yapılan hataların daha da büyük zarar getireceği ve bir türlü gereken yükselişin sağlanamayacağına delalettir.

Kahve falında kuzenin hamile olduğunu görmek hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirip çok daha rahat bir hayata sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında kuzenlerinin öldüğünü görmek işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine tabir olunur.

Kahve falında erkek kuzenle öpüşmek hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, yaşanan üzüntülerin son bulacağına yorulur.

Kahve falında kuzenle beraber olmak işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, kinin ve düşmanlığın giderileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir