AnaSayfa / Genel / Kahve falında köyün yandığını görmek

Kahve falında köyün yandığını görmek

Kahve falında köyün yandığını görmek başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, işlerinin bozulacağına, rızkının kesileceğine, sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan fal sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine, sıkıntılarının sorunlarının biteceğine, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına, sıkıntıların sona ereceğine, güç kaybedeceğine, borçlarının kendisini çok aşacağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, kişinin maddi imkanlarının çoğalacağına alamet eder.

Kahve falında köyün yandığını gördüyseniz:

  • Olumsuzlukları ortadan kaldırmak için karşınızdaki insanın harakete geçmesi gereklidir.

Kahve falında köyün yandığını görmek yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, maddi zarar edeceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına yorulur.

Kahve falında bir köyün yandığını görmek eski hayat düzenine ve huzuruna tekrar kavuşacağına, geçmişin kötü izlerinin silineceğine alamet eder.

Kahve falında köy cami görmek sabit kalması yani ne büyümesi ne küçülmesi fal sahibinin hayatının bazen sıkıntılı, bazen de rahat geçeceğine, ancak fal sahibinin kendisini yardım işlerine adayacağına tabir olunur.

Kahve falında çok güzel bir köy görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine alamet eder.

Kahve falında köyden kaçmak sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, elde avuçta ne varsa işi ayakta tutmak için elden çıkarılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında köy manzarası görmek endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, kazançlı çalışmalar yapılacağına, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında köy yoğurdu görmek geçim sıkıntısı içine düşeceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına, sorunların üstüste geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında köylüsünü görmek hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, gerekli önlemleri alarak kendisine zarar vermek isteyen kişileri kendinden uzak tutacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir