AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi iç organlarını görmek

Kahve falında kendi iç organlarını görmek

Kahve falında kendi iç organlarını görmek olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, herkesin hayal ettiği ve imrendiği bir yaşam süreceğine, karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına ve zorluklar karşısında kendisine inancını tazeleyerek mücadele vermeye devam edeceğine, zevk içinde geçireceği hayat yüzünden sevdikleriyle arasının bozulacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, kısmetli bir kişi olunacağına, yaptığı hareketlerin aşırılığını fark etmemesi sonucunda ise çevresi ve sevdikleri tarafından yalnız bırakılacağına, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kendi iç organlarını gördüyseniz:

  • Keyif aldığınız şeylerle vakit geçirmelisiniz.

Kahve falında iç organlarının dışarı çıktığını görmek belalı kimselerle karşılaşacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine, kazancını birkaç kat arttırıp hayallerindeki eve sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölünün iç organlarını görmek fal sahibinin moralini, gücünü ve itibarını geri kazanacağına, insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında iç organlarının alındığını görmek sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine, kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek iç organı görmek endişe verici bazı durumlar ile karşılaşılacağına, iş yerinde oluşan krizlerin kısa süre içinde pratik bir zekayla ve mantıksal açıdan değerlendirilerek çözüme kavuşturulacağına delalet eder.

Kahve falında koyunun iç organlarını görmek karşısına hayırlı kimselerin ve işlerin çıkacağına, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında iç organ yemek kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin iç organlarını görmek musibetlerle karşılaşmayacağına, son zamanlarda işlerinde yaşanan sıkıntıdan kurtularak ferahlığa çıkacağına inanılır.

Kahve falında iç organların çıktığını görmek kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir